Cu o vasta experienta in domeniu, Biro Trade SRL se ocupa de copiat chei in Oradea (langa piata Rogerius) ; apelati cu incredere la noi pentru tot ce tine de chei: de la reparatii ale sistemelor auto, yale, contacte auto, deblocari auto, pana la situatii de forta majora cum ar fi extragerea cheilor rupte din contact sau yala.

 

Ne dorim sa oferim cele mai calitative servicii pentru clientii nostri, asadar ne imbunatatim permanet si folosim cele mai calitative materiale, de la furnizori autoriorizati.

 

De ce sa alegi Copiat Chei Biro?

Iata doar cateva dintre motivele pentru care iti recomandam sa apelezi cu incredere la serviciile noastre de copiat chei.

25 de ani de experienta

Suntem prezenti pe piata din Oradea de peste 25 de ani, avem o vasta experienta in domeniul nostru de activitate, iar clienti nostri fideli pot confirma acest lucru.

Fiabilitate

Stim ca timpul este cea mai pretioasa resursa, asadar raspundem prompt oricarei urgente si ne deplasam oriunde pe raza municipiului Oradea pentru rezolvarea situatiilor ce impun acest lucru.

Garantia calitatii

La orice cheie realizata de noi, indiferent daca cheia este originala sau copie; daca cheia primita ca model e functionala, noi oferim garantia ca si copia noastra va fi functionala.